Kantong Anyaman PP

Kita wis sukses dadi salah sawijining pabrikan, eksportir, lan panyedhiya Tas Beras BOPP. Kantong kasebut digawe nggunakake bahan baku kualitas TOP (100% PP anyar) lan teknologi canggih. Kantong sing ditawakake digunakake kanggo mbungkus pari-parian lan dituntut ing saindenging jagad. Klien bisa nggunakake tas kasebut saka macem-macem warna lan ukuran saka 5 nganti 75 kg miturut spesifikasi. Kita nawakake Kantong Beras BOPP iki kanthi desain bangunan merek kanthi rega paling larang kanggo para klien.

DETAIL LEBIH LANJUT

Blokir Bag Katup Bawah

AD * STAR® minangka konsep karung sing kondhang kanggo bahan bubuk - sing digunakake ing saindenging jagad, paten internasional, lan diproduksi khusus ing mesin Starlinger. Koper anyaman PP sing bentuk bata, diprodhuksi tanpa perekat kanthi las panas saka lapisan ing kain, digawe kanthi ngisi proses pendaratan lan pendaratan kanthi otomatis. Minangka asil karakteristik material lan proses produksi khusus, bobote rata-rata 50 kg AD * STAR® karung semen bisa nganti 75 gram. Kantong kertas 3 lapisan sing sebanding bakal bobote udakara 180 gram lan tas film PE 150 gram. Panggunaan bahan baku sing ekonomi ora mung mbantu nyuda biaya.

DETAIL LEBIH LANJUT

Kantong Gedhe / Jumbo

Boda minangka salah sawijining pabrikan utama lan pasokan pirang-pirang kantong FIBC kelas panganan kanthi fasilitas kamar bersih standar internasional, mesin sing paling maju, laboratorium kontrol kualitas sing wis siyap, staf ahli sing duwe pengalaman lan ahli, lan polimer kelas panganan sing unggul lan bahan aditif liyane. .

DETAIL LEBIH LANJUT

Kain Woven PP

Kita minangka perusahaan industri gedhe sing ngasilake tas kemasan berkualitas tinggi ing China Lor. Kita duwe rong pabrik, output taunan luwih saka 100 yuta dolar. Sugeng rawuh saben pelanggan ing perusahaan kanggo kontrak.

DETAIL LEBIH LANJUT

Produk Kita

Precision, Kinerja, lan Reliabilitas

Saka Bag Valve Bottom Valve nganti kain tenunan PP, peralatan canggih sing dimiliki bisa nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing tiada tandingan ing aplikasi apa wae kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan.Hubungi Spesialis

  • dsfsdgs
  • gdsg
  • gsdgds
  • gdsgs

Babagan kita

Shijiazhuang Boda Plastik Chemical Co., Ltd. didegaké ing taun 2003, lan saiki duweke anak perusahaan duweke sing dijenengi Hebei Shengshi Jintang Packaging Co., Ltd. Kita duwe telung pabrik dhewe, pabrik pertama sing ngemot luwih saka 30,000 meter persegi lan luwih saka 300 karyawan sing makarya ing kana. Pabrik nomer loro ana ing Xingtang, pinggiran kutha Shijiazhuang. Dijenengi Shengshijintang Packaging Co., ltd. Dununge udakara 45.000 meter persegi lan udakara 300 karyawan sing makarya ing kana. Pabrik nomer telu kasebut manggoni luwih saka 85.000 meter persegi lan udakara 300 karyawan sing makarya ing kana Produk utama disegel panas

Kauntungan kita 01

Ukuran Pabrik (Sq.meters)

Kita duwe telung pabrik dhewe, sing pertama nutupi area 30.000 meter persegi, sing nomer loro nutupi area 45.000 meter persegi, lan sing nomer telu nutupi area 85.000 meter persegi. Hubungi Kita

sdad

Kauntungan kita 02

Ukuran Pabrik (Sq.meters)

Kita duwe seri peralatan canggih saka ekstrusi nganti kemasan. Kita duwe peralatan uji coba kualitas sing sampurna kanggo mesthekake kualitas produk bisa nyukupi persyaratane para pelanggan.Hubungi Kita

sasda

Kauntungan kita 03

Informasi Perdagangan

Volume Penjualan Tahunan (Yuta US $): US $ 10 Yuta - US $ 50 Yuta Volume Tuku Tahunan (Yuta US $): US $ 2,5 Yuta - US $ 5 Yuta. Hubungi Kita

fghfdhh